Φυτική Υγεία

ΒΙΟΕΛΕΓΧΟΣ-ΒΙΟΔΙΕΓΕΡΣΗ-IΣΧYΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ

To Oxyrich είναι ένα προϊόν απελευθέρωσης οξυγόνου κατά τη διάρκεια του κύκλου των καλλιεργειών, το ασβέστιο το οποίο περιέχεται στο προϊόν αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο των φυτικών κυττάρων και είναι πολύ σημαντικό θρεπτικό στοιχείο για την ανάπτυξη των ριζών.

To Oxyrich αποτελείται από οξυγόνο σε ένα στενό χημικό δεσμό με το ασβέστιο, και τα δύο είναι απαραίτητα όταν οι καλλιέργειες είναι υψηλής απόδοσης. Τα πρόσθετα και προστατευτικά βοηθούν σε μια αργή και σταθερή απελευθέρωση του οξυγόνου στην ζώνη της ρίζας. Υπό την παρουσία επαρκούς οξυγόνου (αερόβιες συνθήκες), και άλλων θρεπτικών στοιχείων, οι μικροοργανισμοί θα μετατρέψουν τελικά πολλές οργανικές ουσίες σε διοξείδιο του άνθρακα, νερό, και μάζες μικροβιακών κύτταρων. Αποτελεσματικό προϊόν σε συνεκτικά εδάφη, δύσκολα αεριζόμενα. Για αύξηση της ικανότητας ανταλλαγής των θρεπτικών στοιχείων των εδαφών και της υδραυλικής αγωγιμότητας (πορώδες).

 pomodoro   orange1  

 

To Derma είναι εκχύλισμα φυτικής κλασμάτωσης του δέντρου Pongamia pinnata (Ka-ranj δέντρο) και δεν είναι φυτοτοξικό.

Περιέχει πικρά φλαβονοειδή 2%.

Σύμφωνα με την αρχαία επιστήμη της Vrikshayurveda, τα Derris indica φίλτρα προσδίδουν στα φυτά, φυσική αντίσταση και καλή φυτουγεία. Το έλαιο είναι τοξικό και θα προκαλέσει ναυτία και έμετο, αν καταποθεί, αλλά χρησιμοποιείται σε πολλές παραδοσιακές θεραπείες σε λαούς της άπω ανατολής για την καταπολέμηση παρασίτων στον άνθρωπο. Το λάδι Pongamia είναι αντισηπτικό και ανθεκτικό στα παράσιτα. Έχει υψηλή περιεκτικότητα τριγλυκεριδίων, και άλλων συστατικών με δυσάρεστη γεύση και οσμή, που οφείλεται στα πικρά φλαβονοειδή, καραντζίνη συμπεριλαμβανομένων των πονγαμόλη, τανίνη και καραντζοχρομίνη.

Η έκθεση στο προϊόν μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό των ματιών, του δέρματος ή της αναπνευστικής οδού. Χρησιμοποιείται στη μη παρασιτοκτόνο διαχείριση (NPM) της φυτουγείας των καλλιεργειών.

 pomodoro   orange1  

azama-gr

To AZAMA είναι φυτικό εκχύλισμα του τροπικού δέντρου Melia Indica δεν είναι φυτοτοξικό και περιέχει 1% πικρά λιμονοειδή.

Οι εφαρμογές με το προϊόν προσδίδουν στα φυτά φυσική αντίσταση και καλή φυτουγεία. Τα προϊόντα που παρασκευάζονται από τα δέντρα Melia Indica έχουν χρησιμοποιηθεί στην Ινδία για πάνω από δύο χιλιετίες για τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες. Τα προϊόντα Indica Melia θεωρούνται από επαγγελματίες της Ayuvernic να είναι ανθελμινθικά, αντιμυκητιασικά, αντιδιαβητικά, αντιβακτηριδιακά, αντιικά. Χρησιμοποιούνται στη μη παρασιτοκτόνο διαχείριση (NPM) των καλλιεργειών η οποία περιγράφει διάφορες τεχνικές ελέγχου επιβλαβών οργανισμών, που δεν βασίζονται σε φυτοφάρμακα. Χρησιμοποιείται στην βιολογική παραγωγή τροφίμων, καθώς και σε άλλες καταστάσεις στις οποίες η εισαγωγή ενδεχόμενα χημικών υπολειμμάτων είναι ανεπιθύμητη. Αντί της χρήσης των συνθετικών τοξινών ελέγχου της φυτουγείας, ο βιοέλεγχος επιτυγχάνεται με βιολογικά μέσα. Είναι τοξικό και θα προκαλέσει ναυτία και έμετο, αν καταποθεί περιέχει ποσότητες τριτερπενοειδών ενώσεων επίσης στεροειδή (καμπεστερόλη, βήτα-σιτοστερόλη, στιγμαστερόλη). Χρησιμοποιείται στη μη παρασιτοκτόνο διαχείριση (NPM) της φυτουγείας των καλλιεργειών.

 pomodoro   orange1  

ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ

Το Symbio2 είναι μικροβιακή κοινοπραξία του Bacillus coagulans- licheniformis,και της ζύμης Metschnikowia pulcherrima και βασίζεται σε επιλεγμένα στελέχη φυσικών συμβιωτικών με τα φυτά ανταγωνιστικών με τις ασθένειες μικροβίων. Το προϊόν προωθεί της ανάπτυξη των φυτών, αυξάνει την ευρωστία των, και διεγείρει την φυσική άμυνα των. Τέτοια βακτήρια και ζύμες οι οποίες ευρέθησαν στα άνθη των φυτών χρησιμοποιούνται για τον βιοέλεγχο. Χρησιμοποιείται στη μη παρασιτοκτόνο διαχείριση (NPM) της φυτουγείας των καλλιεργειών.

To προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της αποθηκευτικής διάρκειας των προϊόντων από μετασυλλεκτικές σήψεις.

 pomodoro   orange1  

To Marathon 7 λειτουργεί με επιλεγμένα στελέχη φυσικών συμβιωτικών με τα φυτά μικροβίων όπως Bacillus sp ,Pseudomonas sp, προωθητικά της φυτικής ανάπτυξης βακτήρια (PGPR) και περιέχει τα ενδοσπόρια βακτηρίων των μικροβιακών κοινοπραξιών. Το προϊόν προωθεί την ανάπτυξη και την ευρωστία των φυτών και διεγείρει την συστεμική άμυνα των φυτών (ISR). Τέτοια βακτήρια χρησιμοποιούνται για τον βιοέλεγχο της φυτουγείας από βλαβερούς μικροοργανισμούς , με ανταγωνισμό για τα θρεπτικά συστατικά, με παρασιτισμό και με έκκριση ορισμένων ενζύμων, μικροβιακών μεταβολιτών, επιτυγχάνεται ο βιοέλεγχος και η φυτουγεία.

Χρησιμοποιείται στη μη παρασιτοκτόνο διαχείριση (NPM) της φυτουγείας των καλλιεργειών

 pomodoro   orange1  

 

ΤοKohinoor  βασίζεται σε μια προηγμένη επιστημονική προσέγγιση η οποία συνδυάζει τα οφέλη των βιολογικών λιπασμάτων, βιοκαλλιέργειες λιπασμάτων από διάφορους μικροοργανισμούς ανάπλασης του εδάφους και νέων τεχνολογικών λύσεων με τη χρήση ωσμορυθμιστών, φυσικών  βιοδιεγερτών, ιχνοστοιχείων όπως τα σελήνιο, μολυβδαίνιο, βανάδιο, και προϊόντων υδρόλυσης  πρωτεϊνών καθώς και κυτοκινίνες, αυξίνες.

ΤοKohinoor περιέχει διάφορες βιοδραστικές ουσίες διεγερτικά και κοινοπραξίες μικροοργανισμών- βιολογικό λίπασμα και ιχνοστοιχεία τα οποία παρέχουν στο φυτό την  βασική διατροφή που απαιτείται σε διάφορα στάδια της ανάπτυξης, δηλαδή βλαστικής φάσης, ανθοφορίας και τη φάση της καρποφορίας. Ένζυμα και οι μεταβολίτες που εκκρίνονται από τις μικροβιακές κοινοπραξίες αυξάνουν την διαθεσιμότητα των θρεπτικών στοιχείων όπως Ν,P,K και S,Si,Zn,Fe κλπ  επίσης μαζί με διάφορα συστατικά τα οποία περιέχονται στο προϊόν  ενισχύουν της ανάπτυξη  των φυτών κατά τη διάρκεια του καλλιεργητικού κύκλου, την βελτίωση της υφής του εδάφους, την αύξηση της οργανικής ουσίας και των βιοκαθαρισμό των εδαφών.

 pomodoro   orange1  

 

Το Symbio1 είναι μικροβιακή κοινοπραξία η οποία βασίζεται σε επιλεγμένα στελέχη φυσικών συμβιωτικών με τα φυτά ανταγωνιστικών με τους επιβλαβείς οργανισμούς, εμπεριέχει σπόρια βακτηρίου Streptomyces rimosus και του μύκητα Lecanicillium psalliotae επίσης με ωφέλιμη σύνδεση με τα φυτά κύρια παρασιτεί βλαβερούς οργανισμούς.

Το προϊόν προωθεί της ανάπτυξη των φυτών, αυξάνει την ευρωστία των, διεγείρει την φυσική άμυνα των. Με τον ανωτέρω συνεργισμό επιτυγχάνεται ο βιοέλεγχος και η φυτουγεία από βλαβερούς οργανισμούς. Χρησιμοποιείται στη μη παρασιτοκτόνο διαχείριση (NPM) της φυτουγείας των καλλιεργειών, η οποία περιγράφει διάφορες τεχνικές ελέγχου επιβλαβών οργανισμών που δεν βασίζονται σε φυτοφάρμακα.

 pomodoro   orange1  

 

ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ

Το Bindu είναι ένα ανόργανο πυρίτιο οργανο συμπολυμερές πολυαιθέρα το οποίο παρέχει δυναμικές ικανότητες στο υπό ψεκασμό διάλυμα, όπως στο μέγεθος της σταγόνας διαβροχής, επίσης ιδιότητες προσκόλλησης, διείσδυσης και αντιαφριστικές.

Το Bindu προσδίδει στο ψεκαστικό διάλυμα ιδιότητες οι οποίες το τροποποιούν, επιτρέποντας την μεταφορά του νέφους του ψεκασμού σε κανονικά απρόσιτες περιοχές της επιφάνειας του φυτού και των οργανισμών, εντόμων.

Τα βοηθητικά ψεκασμού χρησιμοποιούνται συχνά για να βοηθήσουν στη βελτίωση της απόδοσης των φυτοφαρμάκων όπως ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα, μυκητοκτόνα και επίσης στα προϊόντα βιοελέγχου της φυτουγείας όπως τις κοινοπραξίες των μικροοργανισμών και τα φυτικά εκχυλίσματα.

 pomodoro   orange1  

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑΝΟ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

To SomGuard silcop είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν, μη τοξικό απολυμαντικό. Εξαλείφει όλους τους τύπους των ζυμών, μούχλες, μύκητες αμοιβάδες, βακτήρια και ιούς. Το προϊόν ως ήπιο αντισηπτικό μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα προϊόντα φυτοπροστασίας. Ο άργυρος είναι πολύ τοξικός στους μικροοργανισμούς.

Το SomGuard silcop παρασκευάζεται με μία μοναδική διαδικασία με την οποία νανοιόντα ασημιού και χαλκού αναμιγνύονται, συνδέονται, συμπλέκονται για να δώσουν μια ολιγοδυναμική, σταθερή και μακράς διαρκείας επίδραση.

Το SomGuard silcop είναι πλήρως βιοδιασπώμενο. Είναι ένα ασφαλές, βολικό και εύκολο στη χρήση προϊόν που δεν αφήνει υπολείμματα. Να μην συνδυάζεται με προϊόντα μικροοργανισμών. Χρησιμοποιείται στη μη παρασιτοκτόνο διαχείριση (NPM) της φυτουγείας των καλλιεργειών.

 pomodoro   orange1  

 

Thursday, 20th June 2024
7:22:12pm

 

 

fitiki-threpsi

 

 

entasi